geen - Reisverslag uit Nijmegen, Nederland van gonnieenelke - WaarBenJij.nu geen - Reisverslag uit Nijmegen, Nederland van gonnieenelke - WaarBenJij.nu

geen

Door: Gonnie

Blijf op de hoogte en volg

28 Maart 2006 | Nederland, Nijmegen

Check een twee

• 29 Maart 2006 - 10:44

Kirsten:

veel plezier in Porto!

• 29 Maart 2006 - 10:52

Kirsten Smits:

hallo elke,

hoe is het daar in het warme Porto, hoe lang blijven jullie stage lopen.Indien je weer in Maastricht bent moeten we maar weer eens bijkletsen.
    groetjes;

Kirsten

• 29 Maart 2006 - 12:41

Karin En Harrie:

Gonnie, we wensen je een hele leuke periode in Porto

• 29 Maart 2006 - 14:04

Linda:

Hee elke,
    wat leuk, jij nu ook een site... ik ga het volgen! kus Linda

• 29 Maart 2006 - 14:42

Vivke!!:

Hey Gunschke, wat een leuk idee, nou alveest heel veel succes met inpakken, maar we zien elkaar nog van te voren!!! Dikke kus en maak er een hele leuke tijd van, van je zusje

• 30 Maart 2006 - 12:36

Ankie:

spannend meiden...nog maar 2 daagjes.Ik zal jullie verhalen blijven volgen. Wel met enige jaloursie natuurlijk, als wij hier zitten te zwoegen bij 506 en jullie heerlijk van het zonnetje genieten aan de portugeese kust ;) xxx

• 30 Maart 2006 - 17:38

Noortje:

oooooooh.... ik wil ook!! Echt relaxed dat jullie naar portugal gaan. En geen sappige details op deze site achterwegen laten hoor!!!
    Tot snel, kuzzz noortje

• 01 April 2006 - 15:47

Petra:

Hallo,
    heel veel plezier daar in Porto!!

• 03 April 2006 - 08:54

Lieke:

Nou dat klinkt al veelbelovend meiden!! Heel veel plezier en geniet ervan. Leuk om zo een beetje op de hoogte te blijven. x lieke