Alweer de laatste maand :-( - Reisverslag uit Porto, Portugal van gonnieenelke - WaarBenJij.nu Alweer de laatste maand :-( - Reisverslag uit Porto, Portugal van gonnieenelke - WaarBenJij.nu

Alweer de laatste maand :-(

Door: Elke en Gonnie

Blijf op de hoogte en volg

05 Juni 2006 | Portugal, Porto

Hallo allemaal,

Wat gaat de tijd toch snel als je het naar je zin hebt! We zijn inmiddels alweer in de laatste maand van onze stage beland. Voor de meeste mensen van tandheelkunde zit het jaar erop en is iedereen uit het zesde jaar(op de scriptie na)klaar met tandheelkunde. Afgelopen vrijdag was de laatste les voor hun en er werden natuurlijk veel foto's gemaakt. ´s Avonds werd het nog eens goed overgedaan met een etentje en erna een feest in Chic (erg trendy discotheek; we stonden zelfs op de gastenlijst....)
Genoeg gefeest vrijdag. Zaterdag was het de dag dat we Elkes ouders de stad zouden laten zien. Eerst even lekker uitgeslapen en toen op weg....Via Matosinhos (strand), naar Porto centrum en erna naar Gaia (portbuurt).
Zondag kon Elke de ronde nog een keer overdoen, want een middelbare schoolvriend was hier voor zijn stage en die wilde ook even wegwijs gemaakt worden. Gonnie heeft het zondag rustig aan gedaan en aan de koelte aan het strand (en de zee)opgezocht. De avond zou verder ook rustig verlopen totdat we hoorden dat er nog kaartjes te krijgen waren voor de EK finale voetbal onder 21 jaar (Nederland-Oekraine). Snel snel in de taxi en net nadat het Wilhelmus was afgelopen stormden we de tribune op, net op tijd voor de aftrap...
Gelukkig hadden we ons geld goed besteed, want Nederland scoorde maar liefst drie keer en won de finale met 3-0!!!!
Vanavond hebben we een etentje gesponsord door een tandheelkunde firma uit Porto, dus we gaan eens kijken of ze aan ons uitje naar Denemarken kunnen tippen.... ;-)
De rest van de week is voor ons weer volop tandheelkunde. We doen namelijk het "vrijwillige" programma en dat betekent flink aan de slag!
Tot de volgende keer!!

Groetjes Elke en Gonnie

• 05 Juni 2006 - 13:38

Jacolien:

Leuk zeg! En wat zijn jullie al bruin.. xxx

• 05 Juni 2006 - 14:28

Kirsten:

Elke, wat ben je bruin! Leuk dat er foto's van pap en mam bijzijn. Doe hun de groeten en zeg maar dat hier alles prima is.
    Waren de kaaskoekjes en jubus lekker?

groet, Kirs, Mau, Finn

• 05 Juni 2006 - 15:15

Vivian En Kevin:

Heey Gonnie,

Wat leuk dat jullie naar het voetballen zijn geweest! Kevin is jaloers dat hij er niet bij kon zijn, hij moest het met de tv doen hihi!
    Dikke kus en tot snel Kevin en Vivian

• 07 Juni 2006 - 08:01

Ankie:

wat gaaf!!!dat jullie naar de finale zijn geweest. Als NL het ook zo goed doet op het WK dat zou helemaal geweldig zijn. Erg leuke foto's en ook hier (net als bij Evita op de pagina) asociaal bruine koppies. Liefs xxx