Paasvakantie in Porto
Door: Gonnie en Elke
19 April 2006 | Portugal, Porto
Hallo allemaal,
Even een bericht om alles up-to-date te houden.
Bij ons is dus nu de paasvakantie bezig. Voor het grootste deel spenderen we deze apart want Elke heeft bezoek van Jeroen!!
Afgelopen zaterdag is hij aangekomen. Zondag zijn we samen port gaan proeven (erg lekker...) en daarna hebben we bacalhau gegeten; gedroogde stokvis(specialiteit hier in Portugal). Maandag zijn ze richting het midden van Portugal vertrokken en voor zover ik nu op de hoogte ben zijn zij ergens in Serra d'Estrela (groot nationaal park in midden van Portugal) van de omgeving en het mooie weer aan't genieten.
Voor mij is de week iets rustiger. De dagen met mooi weer heb ik lekker luierend en boekjes lezend aan het strand doorgebracht. Vandaag was het weer iets minder, dus tijd voor wat cultureels: Porto weer verder verkennen.
Misschien ga ik wel nog een dagje naar Braga ofzo, maar op dit moment geniet ik stiekem wel een beetje van het uitslapen en het lui zijn....Dus Evita, don't worry; jullie zijn niet de enigen...
Bregje, Daan en Eva: veel beterschap. Ik stuur jullie een paar zonnestraaltjes voor de vitamientjes op!!
Tot snel
Even een bericht om alles up-to-date te houden.
Tot snel
19 April 2006 - 18:29
Jacolien:
Fijne vakantie! xxx En geniet maar van je bezoek! -
19 April 2006 - 19:00
Mieke:
Hoi Gonnie! Lekker aant genieten daar? 't Weer begint hier nu eindelijk iets op te knappen, maar ja, nog steeds jaloers op jullie... Hasta luego! Dikke zoen -
20 April 2006 - 07:18
Petra:
Hallo Elke,
geniet maar lekker van je weekje vakantie met Jeroen!! Wij hebben morgen ook weer een leuk feestje want Sjoukje gaat afstuderen, jammer dat je er niet bij kan zijn. Nog bedankt voor je mailtje, enne de verhuizing is goed gegaan, hebben nu al weer een paar nachtjes in Dordrecht geslapen. Wel raar af en toe, op straat kom je geen bekenden tegen. Maar Leander en ik hebben het wel gezellig.
Nog veel plezier en ik hoop dat we in juni nog een cheap ticket kunnen vinden!!
groetjes petra -
20 April 2006 - 15:11
Ankie:
Hey ladies, Elke: fijne tijd samen met je Lover! geniet maar van het mooie Portugal (en elkaar hihi). Gonnie: tsss hoe jalours wil je ons maken...lekker luierend en boekjes lezend aan het strand...je zult wel mega bruin zijn :) Voor jou ook een fijne tijd nog natuurlijk ;) Liefs xxx