Weekendje Lissabon - Reisverslag uit Porto, Portugal van gonnieenelke - WaarBenJij.nu Weekendje Lissabon - Reisverslag uit Porto, Portugal van gonnieenelke - WaarBenJij.nu

Weekendje Lissabon

Door: Gonnie en Elke

Blijf op de hoogte en volg

09 April 2006 | Portugal, Porto

Hallo Iedereen,

Zonet zijn we terug gekomen van ons eerste weekendje vrij; dat moest natuurlijk meteen goed benut worden met een weekendje Lissabon.
Vrijdagmiddag waren we vrij, dus na de praktijk konden we meteen met de trein naar Lissabon.
Onze slaapplek was (gelukkig) fantastisch: we zaten in een heel mooie buurt in een ontzettend mooi hostel (grote kamer met douche en wc).
Het centrum van Lissabon was erg indrukwekkend, maar een stuk toeristischer dan Porto. Dat was goed te merken aan de mensen daar...de toeristen werden niet erg netjes behandeld...overal proberen ze je af te zetten.
Elke en ik konden onze reisboekjes erg goed combineren wat ertoe heeft geleid dat we ontzettend veel mooie routes door de grootste achterbuurten van Lissabon hebben gelopen....Onze avonden hebben we toen ook maar in een leuke kroeg vlak bij het hostel doorgebracht. Hier waren de mensen ontzettend aardig en bovendien was alles zeer betaalbaar.
Het weer was afgelopen weekend weer erg lekker: 25 graden met een strak blauwe hemel.
Morgen gaan we weer verder met tandheelkunde. Dit blijft nog steeds erg wennen. Hopen dat het komende week iets leuker wordt..
De foto's plaatsen we komende week bij.
Oh ja; evita, bij eerdere berichten staat het adres van Jorinde en Hanneke. Veel plezier in Rome!!!

Elke en Gonnie

• 09 April 2006 - 20:30

Hanneke:

Waw, 25 graden en Lissabon! Klinkt erg goed. Elke, ik mis je wel als buurmeisje want Veronica spreekt volgens mij niet goed Engels, ik probeerde haar iets duidelijk te maken maar ze begreep het niet! Nou ja, zal wel goed komen! Succes volgende week,
    x Hanneke

• 10 April 2006 - 06:41

Kirsten:

Nou, dat klinkt goed daar. Succes deze week en stuur wat van dat mooie weer deze kant uit!

• 10 April 2006 - 07:20

Jacolien:

Ja, Lissabon is leuk he? Zo te lezen vermaken jullie je wel! xxx Jacolien

• 10 April 2006 - 09:59

Anne-margreet:

hé meiden,
    dat klinkt allemaal erg goed, ben vooral erg jaloers op jullie lekkere weer. Leuk dat jullie meteen al een weekendje naar Lissabon zijn geweest. veel plezier en tandheelkunde zal wel wennen. veel liefs Anne-Margreet

• 10 April 2006 - 11:38

Ankie:

Hoi meiden, heerlijk zeg, 25 graden. Was het hier maar een beetje warmer...Ik ben benieuwd naar de foto's van Lissabon. Succes op de uni daar. Liefs x

• 10 April 2006 - 15:52

Noortje:

gonnie en elke, wat heerlijkjes allemaal daar! 25 graden... zo fijn.. Zijn jullie al bruin geworden? Liggen jullie veel aan het strand? Of is daar geen tijd voor? Hoelang per dag moeten jullie naar de uni eigenlijk?
    Ben benieuwd naar de volgende foto's... kus noortje

• 10 April 2006 - 17:36

Petra:

dat klinkt wel goed, 25 graden, hier vriest het nog 's nachts. Heb ook zin om op een terrasje te zitten!!! Veel plezier,
    groetjes petra

• 11 April 2006 - 10:01

Bregje:

Ben benieuwd naar de foto's vooral naar die blauwe lucht en de zon. Kan ik een beetje Lente gevoel meepikken misschien. Hier nog steeds koud!!!! Hebben jullie al wat contact met de mensen daar of blijft het lastig communiceren? Jullie wennen vast wel aan de tandheelkunde daar, het wordt straks vast wel leuker....
    Lukt het bellen via skype een beetje? Heel veel groetjes Bregje

• 11 April 2006 - 16:19

Monique:

He vakantiegangers en harde werkers!
    Leuk om van je te horen, Gonnie. Wat geweldig dat het daar zo warm is, hier vriest het gewoon weer 's nachts. Ach ja, moet kunnen. :)
    Verder gaat het prima hier. We missen je wel!
    Nou ja, tot horens!
    Liefs, Monique.